Σε συνέχεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργο, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

flow

ERGO Ασφαλιστική: Δίπλα σας για ό,τι έχει αξία για εσάς!

Με την τεχνογνωσία ενός Διεθνούς Ομίλου, δίπλα σε κάθε σας ανάγκη!
Περισσότερα για εμάς!
  • Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια, με την υποστήριξη μιας Διεθνούς Ασφαλιστικής Δύναμης.
  • Επεκτεινόμαστε συνεχώς στο δίκτυο των συνεργατών μας, που ξεπερνά τους 2.700 διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα.
  • Προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα, απλές διαδικασίες και εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, προσθέτοντας αξία στους ασφαλισμένους μας και τους συνεργάτες μας.
Περισσότερα για εμάς!

Ένας ισχυρός, διεθνής ασφαλιστικός  Όμιλος
Ο Όμιλος ERGO αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη, ενώ, ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 26 χώρες. Στην αγορά της έδρας του Ομίλου, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους.

Εργαστείτε μαζί μας

Ελάτε στην ομάδα της ERGO
Οι άνθρωποί μας είναι κινητήριος μοχλός της επιτυχίας μας. Αναζητούμε συνεργάτες με ενθουσιασμό και δέσμευση για το αποτέλεσμα, σύγχρονη τεχνογνωσία και προσανατολισμό στον πελάτη

Τα νέα μας
Ενημερωθείτε για τα νέα και τις ανακοινώσεις της εταιρείας. Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα στην έκδοσή μας “ERGO Magazine” και ανακαλύψτε τη νέα τηλεοπτική μας καμπάνια με τίτλο "Ώρα για Έργο”.

Οι δράσεις μας

Υλοποιούμε μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και το περιβάλλον. Στηρίζουμε τους αγώνες δρόμου και δραστηριοποιούμαστε υπεύθυνα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οικονομικές καταστάσεις

Αναπτυσσόμαστε με διαφάνεια και αξιοπιστία. Ενημερωθείτε για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας μας.