Σε συνέχεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργο, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

flow

Είμαστε κοντά σας, με ένα επιλεγμένο δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη την Ελλάδα

Διαθέτουμε ένα επιλεγμένο ασφαλιστικό δίκτυο διαμεσολάβησης (Ασφαλιστικοί Πράκτορες, Σύμβουλοι, Μεσίτες Ασφαλίσεων, Bancassurance) σε όλη την Ελλάδα.

Το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών μας, ξεπερνά τους 2.700 ενώ ενισχύεται διαρκώς με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ERGO επεκτείνεται διαρκώς, καθώς τα δίκτυα πωλήσεων ενισχύονται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των ενεργών συνεργατών μας να ξεπερνά σήμερα τους 2.700, οι οποίοι καλύπτουν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ERGO είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετεί και να σας προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Bancassurance από την ERGO και την Τράπεζα Πειραιώς

Παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες στον ιδιώτη και στον επαγγελματία μέσα από μια σειρά ευέλικτων προϊόντων που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, από την Πειραιώς Financial Holdings, Εταιρεία του Ομίλου Πειραιώς.
Πάρε προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία του οχήματός σας, επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τι όχημα θέλετε να ασφαλίσετε;