14 Νοεμβρίου 2023


Γιατί να ασφαλίσω το σπίτι μου;


Οι δαπάνες ανοικοδόμησης και επισκευής μίας κατοικίας σε περίπτωση φυσικών καταστροφών μπορεί να είναι πολύ μεγάλες. Το να μπορέσετε να ξαναχτίσετε με δικά σας κεφάλαια το σπίτι σας μετά από μία φωτιά ή μία πλημμύρα μπορεί να είναι ανέφικτο. Το να πληρώσετε όμως ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα σας καλύψει το κόστος αυτό σε περίπτωση που ο κίνδυνος γίνει πραγματικότητα είναι εφικτό. Το κόστος για την ασφάλιση κατοικίας είναι εξαιρετικά μικρό σε σχέση με την αξία του σπιτιού σας και τη δαπάνη που θα χρειαστεί να κάνετε μετά από μία μεγάλη ζημιά.

Στην ERGO, η εξειδικευμένη ομάδα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μας μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά για να ασφαλίσετε την περιουσία σας και να επωφεληθείτε από την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ. Με την ασφάλιση κατοικίας ERGO My Home, μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρη κάλυψη για καιρικά και φυσικά φαινόμενα και άλλες μικρές ή μεγάλες ζημιές με μόνο από 12 ευρώ το μήνα*, και παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε από 10% έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει εδώ, ή επικοινωνήστε με έναν πιστοποιημένο συνεργάτη της ERGO.

* Η τιμή είναι ενδεικτική για ασφάλιση διαμερίσματος 100 τ.μ., στην Αθήνα, κατασκευής 1990, με κάλυψη κτιρίου 150.000 €. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.