Σε συνέχεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργο, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

flow

Μαζί, φροντίζουμε τους ανθρώπους σας, με ευέλικτα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης.

Ενισχύστε την αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού σας εξασφαλίζοντάς τους παροχές ζωής και υγείας με τα σύγχρονα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης που δημιουργήσαμε για εσάς.

Στην ERGO, αντιλαμβανόμαστε τις διαφορετικές ανάγκες σας, για αυτό προσφέρουμε σύγχρονα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης ώστε να επιλέξετε τις καλύψεις και τις παροχές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των εργαζόμενών σας και των οικογενειών τους.  

Ασφαλιστικές Καλύψεις Ζωής & Υγείας

Ασφάλεια Ζωής
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
Θάνατος και Μόνιμη Ολική/ Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα
Απώλεια Εισοδήματος
Παροχές Περίθαλψης
Α. Παροχές Προστασίας
Ασφάλεια Ζωής
Καταβολή κεφαλαίου στους δικαιούχους σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, από οποιαδήποτε αιτία, κατά την διάρκεια της ασφάλισης
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια
Καταβολή κεφαλαίου στον ασφαλισμένο, σε περίπτωση Μόνιμης και Ολικής Ανικανότητας για εργασία από ασθένεια
Θάνατος και Μόνιμη Ολική/ Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα
Καταβολή κεφαλαίου εφάπαξ, σε περίπτωση θανάτου ή σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα και ποσοστού επί του κεφαλαίου, σε περίπτωση μερικής ανικανότητας από ατύχημα
Απώλεια Εισοδήματος
Καταβολή σταθερού ποσού ή ποσοστού του μηνιαίου μισθού του στον ασφαλισμένο, σε περίπτωση πρόσκαιρης ανικανότητας για εργασία από ατύχημα ή ασθένεια
Β. Παροχές Περίθαλψης (Δυνατότητα Συνδυασμού Καλύψεων)
Νοσοκομειακή Περίθαλψη
Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη
Επίδομα Μητρότητας
Νοσοκομειακό Επίδομα
Χειρουργικό Επίδομα
Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες
Επείγουσας Μεταφοράς με Ασθενοφόρο ή Αεροπορικό Μέσο
Παροχή check-up

Πρόσθετα Προνόμια

Ανοιχτή Γραμμή Υγείας

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας και παροχής υπηρεσιών υγείας, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και σας παρέχει:

  • Ιατρικές συμβουλές και οδηγίες για προβλήματα υγείας.
  • Ενημέρωση για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και τα ειδικά προνόμια που έχουν.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να επικοινωνούν άμεσα και αποκλειστικά με την Ανοιχτή Γραμμή Υγείας, σε κάθε περίπτωση, ώστε να εξασφαλίσουν την ενεργοποίηση των υπηρεσιών και προνομίων του νοσοκομειακού προγράμματος που διαθέτουν.

Προνόμια Υγείας με συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσηλευτήρια στην Ελλάδα

Τα επιπλέον προνόμια του προγράμματος ERGO My People λειτουργούν συμπληρωματικά με τα βασικά, καλύπτοντας ανάγκες πρόληψης και φροντίδας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της Ελλάδος, εξοικονομώντας σας χρήματα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ό,τι θέλετε να μάθετε για την ERGO Ασφαλιστική.