12 Απριλίου 2022


Από το Ηράκλειο Κρήτης ξεκίνησε το ταξίδι του Run Greece με Μέγα Χορηγό την ERGO


flow

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πάνω από 2.000 αθλητών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου, η γιορτή του μαζικού αθλητισμού «Run Greece – Ηράκλειo 2022» που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», τον εθελοντισμό και προβάλλει την Κρήτη, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κρήτης, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης και μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική

H ERGO Ασφαλιστική, μετά από 10 χρόνια άριστης συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, είναι πλέον ο Μέγας Χορηγός και των αγώνων του Run Greece, που διοργανώνονται το 2022 σε έξι πόλεις της χώρας μας.

Με στόχο να αναδείξει τα οφέλη της άθλησης στην καθημερινότητά μας και να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης, η ERGO Ασφαλιστική  βρίσκεται δίπλα στους συμμετέχοντες προσφέροντας όχι μόνο ασφαλιστικές υπηρεσίες αλλά εμψυχώνοντας κι επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό του αγώνα.

Το ταξίδι του Run Greece φέτος ξεκίνησε με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης, με την ERGO να έχει ακόμα μια φορά δυναμική παρουσία με τις ομάδες ERGO Running Team και ERGO Επίσημοι Εμψυχωτές. Δεκάδες μέλη της ERGO Running Team ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους δρομείς του αγώνα, ενώ η επίσημη ομάδα Εμψυχωτών της ERGO ενίσχυσε την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων, μέχρι τον τερματισμό.

Στον πρώτο αγώνα της σειράς Run Greece συμμετείχαν πάνω από 2.000 δρομείς, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Να σημειωθεί ότι φέτος επέστρεψε και ο αγώνας των παιδιών στο Run Greece, μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω της πανδημίας. Επόμενος σταθμός του ταξιδιού είναι η Καστοριά, την Κυριακή 15 Μαΐου, με το ταξίδι ανά την Ελλάδα του Run Greece να συνεχίζεται στις 25/9 στην Αλεξανδρούπολη, στις 2/10 στα Ιωάννινα, στις 9/10 στην Πάτρα και ολοκληρώνεται στη Λάρισα, με την ERGO να βρίσκεται εκεί για να υποστηρίξει δυναμικά και αυτούς τους αγώνες.

Η ERGO, πιστή στη δέσμευσή της να προστατεύει και να ενισχύει κάθε έργο με αξία, γίνεται αρωγός στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα υποστηρίζοντας τα ιδανικά και τις αξίες που καλλιεργεί ο αθλητισμός μέσα από την ατομική και ομαδική άσκηση.

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2020 η ERGO κατέγραψε πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 244 εκατομμύρια ευρώ το 2020 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνεται από την ERGO ή από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και τους υπαλλήλους της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.