23 Δεκεμβρίου 2021


Δυναμική παρουσία με τετραπλή διάκριση για την ERGO Ασφαλιστική στα Mobile
Excellence Awards


flow

Με τέσσερις σημαντικές διακρίσεις η ERGO Ασφαλιστική έδωσε δυναμικό “παρών” στα φετινά Mobile Excellence Awards, τον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης στον χώρο του mobile, που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες από την Boussias Communications, σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, βραβεύθηκαν τα κορυφαία έργα της χρονιάς καιαναδείχθηκαν οι πιο καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές στο φάσμα του mobile business. Περισσότερα από 300 στελέχη της αγοράς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, με καλεσμένους σημαντικούς φορείς και εκπροσώπους του ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και τεχνολογικού χώρου.

Σε μια εποχή όπου το κινητό τηλέφωνο πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις καθημερινές συνήθειες των πελατών, καθώς έχουν τη δυνατότητα, πλέον, να προβαίνουν σε μια σειρά ενεργειών απ’ όπου κι αν βρίσκονται, είναι σημαντικό για τις εταιρείες να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών τους και να εξελίξουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που προσφέρουν αναπτύσσοντας κατάλληλα εργαλεία προς όφελος των πελατών τους.


Η ERGO Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής κι έχοντας στο επίκεντρο της στρατηγικής της πάντα τον πελάτη και την παροχή εξαιρετικής εμπειρίας εξυπηρέτησης, συνεχίζει να αξιοποιεί την τεχνολογία και να δημιουργεί σύγχρονες εφαρμογές, προσφέροντας μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η εταιρεία ξεχώρισε για την καινοτομία των mobile εφαρμογών της καθώς και των στρατηγικών της που συνεχώς βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών και αναβαθμίζουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, η ERGO διακρίθηκε στον Πυλώνα «Mobile Επιχειρηματικές Λύσεις & Μετασχηματισμός» με ένα Gold, δύο Silver και ένα Bronze βραβείο. Η εφαρμογή ηλεκτρονικής υπογραφής «ERGO eSign» απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία «Business Model Transformation through Mobile» και Silver, αντίστοιχα, στην κατηγορία «Business Process Reengineering through Mobile». Με την εφαρμογή αυτή, η διαδικασία αποζημιώσεων στις γενικές ασφαλίσεις έγινε πιο εύκολη και γρήγορη για τους δικαιούχους, καθώς πλέον ολοκληρώνεται έως και 3 ημέρες πιο σύντομα από τον παραδοσιακό τρόπο υπογραφής.

Το «ERGO eSign» αποτελεί μία καινοτομία για τον ασφαλιστικό κλάδο, προσφέροντας άμεση αποζημίωση με την απουσία γραφειοκρατίας και τη μείωση του διαχειριστικού κόστους της εταιρείας. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αυτή θα ενσωματωθεί και σε άλλες εταιρικές διαδικασίες με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των συνεργατών και των ασφαλισμένων της ERGO. Ένα ακόμη βραβείο Silver ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις της εφαρμογής «ERGO forMe», αυτή τη φορά στην κατηγορία «Improve Customer Service and Retention». Το «ERGO forMe», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να έχουν 24ωρη άμεση και ασφαλή πρόσβαση στο ασφαλιστικό τους χαρτοφυλάκιο, έχει αποσπάσει 2 Gold Impact BITE Awards και ένα Bronze Ermis Award, ξεχωρίζοντας για:

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη
Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO
Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2020 η ERGO κατέγραψε πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.
Περισσότερα στο www.ergo.com


Η ERGO στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 244 εκατομμύρια ευρώ το 2020 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.
Περισσότερα στο www.ergohellas.gr


Αποποίηση ευθύνης
Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση