24 Μαρτίου 2022


Η ERGO Ασφαλιστική, Μέγας Χορηγός του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας


flow

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας,  καθώς ο χειμωνιάτικος καιρός του Μαρτίου δεν πτόησε τους χιλιάδες δρομείς, που έδωσαν δυναμικό παρών. Η ERGO Ασφαλιστική, για ακόμα μία χρονιά, υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Η κορυφαία αυτή διοργάνωση, είναι πλέον αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ κάθε χρόνο, θα προηγείται του αγώνα μια εβδομάδα από πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, αφιερωμένες στο μεγάλο δημιουργό, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περίπου 15.000 δρομείς, οι οποίοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με  θετική ενέργεια, παρά τις επίπονες καιρικές συνθήκες. Το αθλητικό αυτό γεγονός, πραγματοποιήθηκε με συνθήκες ασφάλειας, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. Έντονη ήταν για μια ακόμη φορά η παρουσία της ERGO, καθώς κατά μήκος της διαδρομής υποστήριξε τους δρομείς με τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της. Συγκεκριμένα, απέναντι από το Hilton ομάδα τυμπανιστών έδινε στους δρομείς ρυθμό ενώ στην τελική ευθεία πριν τον τερματισμό, επί της οδού Πανεπιστημίου, οι ήχοι από το δυνατό dj set μαζί και με τα εμψυχωτικά μηνύματα της ομάδας τους έδινε περαιτέρω ώθηση για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, μέχρι τον τερματισμό.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ERGO Running Team, που έδωσε δυναμικό «παρών» μετρώντας 298 μέλη καθώς και τη συμμετοχή του CEO της εταιρείας, κ. Νίκου Αντιμησάρη.

Το σημείο συνάντησης όλων των δρομέων της ERGO Running team ήταν το «περίπτερο» της ERGO δίπλα στην γραμμή έναρξης & τερματισμού όπου όλοι οι αθλητές μπορούσαν να κάνουν ζέσταμα από τον γυμναστή της εταιρείας, να αποθηκεύσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο κ. Αντιμησάρης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και όλα τα μέλη της ομάδας, δήλωσε «Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την πανδημία, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βίωσα και εγώ αυτήν τη μοναδική δρομική εμπειρία και ένιωσα τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα και του τερματισμού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ERGO έχει βαθιά στο DNA της την προσφορά και προσπαθεί να συνδράμει με πολλούς τρόπους στις κοινότητες που δραστηριοποιείται, συνεχίζοντας να συμβάλλει στην ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και του «ευ αγωνίζεσθαι», στηρίζοντας κάθε έργο με αξία για την κοινωνία. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή μας ως ERGO, να υποστηρίζουμε ως Μέγας Χορηγός τη σημαντική αυτή γιορτή της χώρας και να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους κι αγωνίζονται με επιμονή και θέληση να τους επιτύχουν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μαραθώνιο του 2022».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2020 η ERGO κατέγραψε πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 244 εκατομμύρια ευρώ το 2020 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνεται από την ERGO ή από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και τους υπαλλήλους της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.