26 Οκτωβρίου 2022


Η ERGO, Insurance Partner στον 10ο επετειακό αγώνα του Ladies Run


flow

Η ERGO Ασφαλιστική, αρωγός του δρομικού κινήματος, υποστήριξε ως χορηγός το 10ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες.

Στη φετινή επετειακή διοργάνωση περισσότερες από 1.000 γυναίκες έτρεξαν με την ασφάλεια της ERGO σε έναν αγώνα γεμάτο δύναμη, στυλ και κοινωνική προσφορά.

Η ERGO Ασφαλιστική εγγυήθηκε την ασφάλεια των δρομέων, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα προσέφερε στις δρομείς την τσάντα του αγώνα για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων, ενώ στους εθελοντές/εθελόντριες μπλούζα και αντιανεμικό για την προστασία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της εταιρείας. Η επίσημη ομάδα εμψυχωτών της ERGO παρατάχθηκε κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα για να ενθαρρύνει τις συμμετέχουσες να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό.

Στηρίζοντας ενεργά το θεσμό, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της εταιρείας. Όλες μαζί βίωσαν μια μοναδική δρομική εμπειρία και μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ουσιαστικής προσφοράς στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Στο τέλος έφτασε η στιγμή των απονομών. Ο διοργανωτής βράβευσε την ERGO Ασφαλιστική με Τιμητική Διάκριση ως την πιο πιστή χορηγό της και για τη στήριξή της στον αγώνα από την ίδρυση του θεσμού.

Η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας και δήλωσε σχετικά: «η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει εδώ και χρόνια το δρομικό κίνημα προβάλλοντας παράλληλα το οικουμενικό μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευσή μας αυτή. Πιστέψαμε και αγκαλιάσαμε αυτόν τον αγώνα από την πρώτη του διοργάνωση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις δρομείς και στα μέλη της δικής μας ERGO Running Team, που με εφόδιο τη θετική ενέργεια και το χαμόγελό τους έτρεξαν για καλό σκοπό.

Στηρίζουμε διαχρονικά το Ladies Run και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί στο έργο του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.