20 Ιουλίου 2022


Νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto


flow

Η ERGO Ασφαλιστική, κατανοώντας τις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες των ασφαλισμένων, δημιούργησε τα πρωτοποριακά, ευέλικτα και ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win.

Τα καινοτόμα αυτά προγράμματα, συνδέουν όλα τα υφιστάμενα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με την τεχνολογία τηλεματικής, μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής ERGO Drive&Win, με σημαντικά οφέλη για τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων:

Ο κ.  Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων της ERGO σε σχετική ενημερωτική Εγκύκλιο προς του Συνεργάτες της εταιρείας ανέφερε πως «τα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win αποτελούν ένα ακόμα εργαλείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας και, παράλληλα, το επιστέγασμα της δέσμευσής μας για συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι τα νέα προγράμματα θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς μέσα από αυτά θα αποκομίσουν  σημαντικά οφέλη και θα  πετύχουν ακόμα πιο δίκαια ασφάλιστρα με βάση τη δική τους προσωποποιημένη οδηγική συμπεριφορά. Παράλληλα, τα προγράμματα αυτά αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη του οράματος της ERGO για μια κοινωνία με καλύτερους οδηγούς και περισσότερη οδική ασφάλεια.»

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win, αφορούν σε Ε.Ι.Χ. επιβατικά, Αγροτικά και Φ.Ι.Χ. Φορτηγά οχήματα, αξίας έως και 30.000 ευρώ.

Παράλληλα τα προγράμματα ERGO My Auto powered by Drive&Win, υποστηρίζονται από τηλεοπτική καμπάνια. Το σποτ εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής διαφημιστικής καμπάνιας “Ώρα για Έργο”. Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό μήνυμα, η ERGO προτρέπει τον καταναλωτή να επιλέξει το πρόγραμμα ERGO My Auto που ταιριάζει στις ανάγκες του για την ασφάλιση του οχήματός του και να επωφεληθεί από τα προνόμια που του παρέχει η ανανεωμένη εφαρμογή ERGO Drive&Win.

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.