03 Μαΐου 2022


“Ώρα για Έργο!” – Η νέα εταιρική καμπάνια για την ERGO Ασφαλιστική


flow

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της “ERGO Ασφαλιστική” με κύριο μήνυμα “Ώρα για Έργο” είναι πλέον στον αέρα!

Η καμπάνια εστιάζει στηναφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης μέσα από τηνπροβολή καθημερινών σκηνών και την αφήγηση προβληματισμών που περνούν από το μυαλό των περισσότερων Ελλήνων όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδιά τους. Με κύριο μήνυμα “Ώρα για Έργο”, η ERGO Ασφαλιστική προτρέπει τον καταναλωτή να δράσει, να πάρει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του, έχοντας δίπλα του έναν παγκόσμιο ασφαλιστικό ηγέτη, που μπορεί να του προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις για κάθε του ανάγκη και για κάθε του όνειρο χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μέχρι σήμερα ο μέσος Έλληνας είχε μια παθητική αντιμετώπιση για την ενεργητική ασφάλεια, κάτι που η ERGO Ασφαλιστική προσπαθεί να αλλάξει και να καθοδηγήσει τον κάθε έναν από εμάς σε μια πιο δυναμική προσέγγιση της ζωής που θα βοηθήσει να πραγματοποιηθούν τα όνειρα που όλοι κάνουμε για τα παιδιά μας, τη σύνταξή μας, την αγορά κατοικίας και άλλα.

Η ERGO Ασφαλιστική γνωρίζοντας καλά τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της με στόχο να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων και καινοτόμων προγραμμάτων σε κάθε ασφαλισμένο.

Ο κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης, Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO Ασφαλιστικής αναφέρει ότι “η νέα διαφημιστική καμπάνια μας αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για μεγαλύτερη εξωστρέφεια και στοχεύει τόσο στην αφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης των Ελλήνων όσο και στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας. Σε μία απαιτητική εποχή, όπως η σημερινή, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση στο μέλλον είναι να νιώθουμε ασφαλείς. Στην ERGO Ασφαλιστική, με όχημα την ψηφιοποίηση, την καινοτομία, την ευελιξία και τη δέσμευση για παροχή βέλτιστης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, στηρίζουμε τα όνειρα και τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους”.

Δείτε στο βίντεο τη νέα διαφημιστική καμπάνια της ERGO Ασφαλιστικής που φωτίζει όλη τη στρατηγική της εταιρείας.

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2020 η ERGO κατέγραψε πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 244 εκατομμύρια ευρώ το 2020 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνεται από την ERGO ή από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και τους υπαλλήλους της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.