13 Απριλίου 2023


Η ERGO Ασφαλιστική συνεχίζει τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με Συνεργάτες της


flow

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ERGO Ασφαλιστικής με τους στρατηγικούς της Συνεργάτες από το Δίκτυο Μεσιτών στο εμβληματικό κτήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, με στόχο την παρουσίαση των ενεργειών ανάπτυξης της εταιρείας, την ανταλλαγή απόψεων για επίκαιρα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρείας με τους Μεσίτες Ασφαλίσεων.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στη συνάντηση ο Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος δήλωσε ότι τέτοιες συναντήσεις με τους Συνεργάτες της εταιρείας αποτελούν πάγια τακτική της ERGO, η οποία στοχεύει στον ανοιχτό διάλογο και την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και την ενίσχυση του κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης ανάμεσα στα στελέχη της εταιρείας και τους Συνεργάτες της.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO κ. Νίκος Αντιμησάρης ο οποίος ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Μεσίτες για την ανάπτυξη της. Ο κ. Αντιμησάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “το μέλλον για τα επόμενα χρόνια θα είναι πολυκαναλικό. Μέλημά μας είναι η απρόσκοπτη συνύπαρξη όλων των δικτύων πωλήσεων και η ενδυνάμωση της εγγύτητάς τους, με  όραμά μας να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους Πελάτες και τους Συνεργάτες. Στα σχέδια μας είναι να στηρίξουμε με επιπλέον ψηφιακά εργαλεία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης όλους εσάς, τους Συνεργάτες μας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το ήδη έμπειρο δίκτυο Μεσιτών μας, αλλά και να προσελκύσουμε νέους επαγγελματίες διαμεσολαβητές”.

Από την πλευρά του ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, έκανε εκτενή αναφορά στο Νέο Κανονισμό Πωλήσεων της εταιρείας, ο οποίος διακρίνεται για τη διαφάνεια, την απλότητα και την ανταποδοτικότητά του, δημιουργεί μία νέα προοπτική για τους Συνεργάτες, με προϋποθέσεις για την ένταξη νέων επαγγελματιών με σκοπό την διεύρυνση του δικτύου της ERGO Ασφαλιστικής.

O Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών κ. Στέφανος Στεφανίδης μίλησε εξειδικευμένα για τις Γενικές Ασφαλίσεις, κάνοντας αναφορά και στις αλλαγές που υπέστη η αντασφαλιστική αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ειδικούς κλάδους ασφάλισης, στους οποίους η ERGO κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς, όπως είναι οι αγροτικές ασφαλίσεις και ο κλάδος πληρωμάτων τονίζοντας μάλιστα ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτούς από θέση ισχύος με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία με μια από τις πλέον δυνατές ομάδες.

Την ενημερωτική συνάντηση έκλεισε ο κ. Δημήτριος Σπανός,  Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας ο οποίος μίλησε  για τα νέα προϊόντα της ERGO στους συγκεκριμένους κλάδους, την εισαγωγή νέων ψηφιακών εργαλείων για την υποστήριξη Πελατών και Συνεργατών, ενώ προέτρεψε τους Μεσίτες να αξιοποιήσουν την εμπειρία της εταιρείας και του Ομίλου για την προώθηση σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων ζωής και υγείας στους Πελάτες τους.

Ακολούθησε ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με τους συμμετέχοντας να βιώνουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς περιηγήθηκαν ανάμεσα στα σπάνια εκθέματα της συλλογής κυκλαδικών αρχαιοτήτων που φιλοξενεί το μουσείο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε η εταιρεία στο εστιατόριο του Μουσείου.

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.