22 Δεκεμβρίου 2022


Η ERGO Ασφαλιστική διοργάνωσε το πρώτο της «Business Day» με στόχο τη διασύνδεση των νέων με τον κόσμο των επιχειρήσεων


flow

Η ERGO Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», διοργάνωσε το πρώτο της «Business Day» με στόχο τη διασύνδεση των νέων με τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η ERGO φιλοξένησε στα κεντρικά της γραφεία φοιτητές και απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων καθώς και νέους επαγγελματίες με σκοπό να ανακαλύψουν τον σύγχρονο κόσμο της ασφάλισης, να γνωρίσουν τις επιχειρησιακές λειτουργίες της εταιρείας, τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας αλλά και τις ευκαιρίες καριέρας στην  εταιρεία.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στελέχη της εταιρείας, να ακούσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους εμπειρίες εξέλιξης και να συζητήσουν μαζί τους για τις σύγχρονες τάσεις του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στον κόσμο της εργασίας. 

Επιπρόσθετα, μέσα από διαδραστικά workshops και case studies δόθηκε η δυνατότητα στους νέους που συμμετείχαν να αξιοποιήσουν την κριτική τους σκέψη και το δημιουργικό τους πνεύμα και να ζήσουν την επιχειρησιακή πραγματικότητα ενός σύγχρονου οργανισμού. Στο τέλος της ημέρας, η εταιρεία προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες και στους νικητές ενός quiz ερωτήσεων συνεδρίες mentoring με στελέχη της εταιρείας.

Σε δηλώσεις της η Χρυσούλα Κολέτσου, Talent Acquisition & Employer Branding Specialist της ERGO τόνισε ότι «η αγορά εργασίας, ολοένα και αλλάζει. Διανύουμε μια περίοδο η οποία έχει ως κύρια χαρακτηριστικά της την καινοτομία, την εξέλιξη της τεχνολογίας, τους γρήγορους ρυθμούς και την ευελιξία. Για εμάς στην ERGO, η προσέλκυση και η διατήρηση νέων ταλέντων έχει πρωταγωνιστικό ρόλο  και η ενίσχυση της φήμης της εταιρείας μας ως εργοδότης επιλογής παραμένει στο επίκεντρο του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού και της στρατηγικής μας. Στην ERGO, θέλοντας να είμαστε δίπλα στους νέους και να τους υποστηρίζουμε στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, συμμετέχουμε σε πολλές δράσεις των Πανεπιστημίων της χώρας και διοργανώνουμε εκδηλώσεις όπως αυτή  για  να τους ακούμε και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους.”

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.