02 Αυγούστου 2023


ERGO My Home BnB – Η ιδανική επιλογή ασφάλισης που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των βραχυχρόνιων μισθώσεων


flow

Η αυξημένη ζήτηση για ενοικίαση κατοικιών σε ταξιδιώτες, λόγω της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας, έχει ωθήσει πολλούς συμπολίτες μας να στραφούν στον τομέα του τουρισμού, υιοθετώντας την πρακτική της βραχυχρόνιας μίσθωσης των ακινήτων τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η ERGO Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ιδιοκτητών, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου ασφαλιστικού προϊόντος, του ERGO My Home BnB, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για τις κατοικίες που λειτουργούν υπό καθεστώς βραχυχρόνιας μίσθωσης, πάντοτε με την εγγύηση και την αξιοπιστία της ERGO.

Το νέο πρόγραμμα, μέσα από ένα μεγάλο εύρος παροχών και καλύψεων, προσφέρει πλήρη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης. Συγκεκριμένα, καλύπτει την περιουσία και το περιεχόμενο των κατοικιών ηλικίας έως 15 ετών, προσφέροντας προστασία σε αξία καινούργιου για τα κτήρια που κατασκευάστηκαν μετά το 1960. Παράλληλα οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν πρόσθετες καλύψεις για σεισμό, νομική προστασία και γενική αστική ευθύνη, περιλαμβανομένης της ευθύνης έναντι του ενοικιαστή. Επίσης προσφέρεται προνομιακή έκπτωση 30% στα ασφάλιστρα κτηρίου, εφόσον το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το προτεινόμενο από την Εταιρεία.

Η κ. Νώρα Μπενάρδου, Product Development Lead για ασφαλίσεις Ζημιών, τόνισε πως «στην ERGO Ασφαλιστική δεν εφησυχάζουμε και είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών. Κατανοώντας τις υποχρεώσεις που έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ERGO My Home Bnb, προσφέροντάς τους ένα μεγάλο εύρος παροχών και καλύψεων για την προστασία της κατοικίας που μισθώνουν ως οικοδεσπότες, ώστε να τους προσφέρουμε τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται από κάθε απρόοπτο που μπορεί να συμβεί στην κατοικία τους και το περιεχόμενό της. Στην ERGO, κατανοούμε την αξία της ακίνητης περιουσίας τους και τη σημασία της σωστής ασφάλισής της. Μέσα από το ERGO My Home BnB, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες πλήρη προστασία για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επένδυσή τους, γνωρίζοντας ότι έχουν την πιο αξιόπιστη κάλυψη».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.