26 Απριλίου 2023


ERGO Ασφαλιστική:  Νέοι Κανονισμοί Πωλήσεων – Απλοποιημένοι, Διαφανείς, Ανταποδοτικοί, Δίκαιοι


flow

Σε μια εποχή κατά την οποία η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο προσαρμογής στις νέες συνθήκες της αγοράς, η ERGO Ασφαλιστική υποστηρίζει ουσιαστικά με νέους αναπτυξιακούς Κανονισμούς Πωλήσεων το πολυπληθές και ποιοτικό δίκτυο των  Συνεργατών της. Οι νέοι Κανονισμοί Πωλήσεων, διακρίνονται για την ανταποδοτικότητά τους, ανοίγουν προοπτικές σε νέους Συνεργάτες και δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεύρυνση των δικτύων της εταιρείας.

Ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων για το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: απλοποίηση και βελτίωση των προϋποθέσεων για καταβολή προμηθειών και bonus, βελτίωση του «Bonus Αύξησης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων» Γενικών Κλάδων, εφαρμογή ενός νέου και ιδιαίτερα σημαντικού bonus με τίτλο «Bonus Συμμετοχής στην Κερδοφορία» Γενικών Κλάδων, σημαντική πριμοδότηση των αυτοματοποιημένων τρόπων είσπραξης και αποστολής των ασφαλιστηρίων Γενικών Κλάδων, πλήρη αναμόρφωση και σημαντική αναβάθμιση των bonus Κλάδου Ζωής & Υγείας και καθιέρωση νέων bonus.

Όσον αφορά το Εταιρικό Δίκτυο, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων θεσπίζει τη δημιουργία Νέας Κλίμακας Επιδόματος Μηνιαίας Παραγωγικότητας, τη βελτίωση Μηνιαίων και απολογιστικών bonus του Νέου Ασφαλιστικού Πράκτορα, τη δημιουργία βαθμίδας Νέου Επιδοτούμενου Ασφαλιστικού Πράκτορα, τη χορήγηση σημαντικών κινήτρων για τη στελέχωση Συνεργατών, τη χορήγηση κινήτρων για την ανάπτυξη των Ομαδικών ασφαλιστηρίων Ζωής και Υγείας, τη δημιουργία νέων Βασικών Προμηθειών στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, τη βελτίωση του «Bonus Αύξησης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων» Γενικών Κλάδων τη βελτίωση του «Bonus Σύνθεσης Χαρτοφυλακίου» Γενικών Κλάδων, καθώς και σημαντική πριμοδότηση των αυτοματοποιημένων τρόπων είσπραξης και αποστολής των ασφαλιστηρίων Γενικών Κλάδων.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων της εταιρείας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η ERGO Ασφαλιστική διαχρονικά επενδύει στα δίκτυα διαμεσολάβησής της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στη σταθερά ανοδική πορεία της και στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων. Εμείς στην  ERGO υποστηρίζουμε ουσιαστικά με αναπτυξιακούς Κανονισμούς την ενίσχυση τόσο του Εταιρικού όσο και του Ανεξάρτητου δικτύου Συνεργατών μας. Οι νέοι Κανονισμοί Πωλήσεων της εταιρείας, σύγχρονοι, δίκαιοι, διαφανείς και άκρως ανταποδοτικοί, αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο κερδοφόρας ανάπτυξης για όλους τους Συνεργάτες μας και ένα σοβαρό κίνητρο, για τους επαγγελματίες της αγοράς που επιθυμούν να συνεργαστούν με την ERGO. Διασφαλίζουν ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές και κίνητρα για επιπλέον bonus και πριμ, για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, ενισχύοντας σημαντικά τα εισοδήματα όσων συνεργάζονται με την εταιρεία και συμβάλλουν με τα παραγωγικά τους αποτελέσματα στην επίτευξη των κοινών στρατηγικών μας στόχων».

Παράλληλα, ο κ. Τσαούσης σχολίασε πως η τεχνολογία, σταδιακά, άλλαξε συνήθειες δεκαετιών στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας των πελατών με τον ασφαλιστή τους, για αυτό και η ERGO αναβαθμίζει συνεχώς τα ψηφιακά εργαλεία που προσφέρει στους Συνεργάτες της για αποτελεσματικότερη και καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησής τους αλλά και των πελατών τους. Ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία μέσα από ένα εύρος εκπαιδευτικών σεμιναρίων που τους παρέχει, ενισχύει τις γνώσεις και δεξιότητές τους με στόχο να στηρίξει την ανάπτυξή τους.

Όλες τις λεπτομέρειες του νέου Κανονισμού Πωλήσεων για κάθε δίκτυο αλλά και πρακτικά παραδείγματα που αναδεικνύουν την ανταγωνιστικότητα του, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Συνεργάτες της ERGO σε ειδικές ημερίδες που διοργάνωσαν οι αντίστοιχες Διευθύνσεις Πωλήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης.

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.