06 Ιουλίου 2023


Η ERGO Ασφαλιστική ενισχύει την παρουσία της και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας


flow

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενίσχυση της παρουσίας της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας με καινοτόμα προϊόντα και ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών ιδιωτών και επιχειρήσεων, η ERGO Ασφαλιστική ενδυναμώνει περαιτέρω την ομάδα της με την ένταξη του κ. Μάκη Καραμπόλη στο στελεχιακό δυναμικό της και τη διάθεση του νέου προϊόντος ERGO My People.

Ο κ. Μάκης Καραμπόλης εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της ERGO ως Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και κάτοχος ΜΒΑ από το Henley College (ΕΕΔΕ) με πολυετή προϋπηρεσία σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου.

Ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ζωής & Υγείας της ERGO Ασφαλιστική καλωσόρισε τον κ. Μάκη Καραμπόλη σημειώνοντας ότι «η ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας μας αποτελεί άλλη μια έμπρακτη απόδειξη της στρατηγικής μας απόφασης για δυναμική επέκτασή μας και στις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας. Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας αποτελούν έναν σημαντικά ανερχόμενο κλάδο ασφαλιστικής δραστηριότητας και η επικέντρωση των ενεργειών μας σε αυτόν τον τομέα, φιλοδοξούμε να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των εργασιών της εταιρείας μας».

Παράλληλα, μετά τη διάθεση της νέας γενιάς Unit Linked ERGO My Fund, η ERGO Ασφαλιστική εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος Ομαδικών Ασφαλίσεων, το ERGO My People.

Το προϊόν απευθύνεται κυρίως σε πρωτοασφαλιζόμενες  επιχειρήσεις, που απασχολούν από 8 έως και 30 εργαζόμενους και παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης και των εξαρτώμενων μελών τους.

Το ERGO My People μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις και τη φροντίδα του  σημαντικότερου  κεφαλαίου τους, αυτού των εργαζομένων τους. Τα επιπλέον προνόμια του προϊόντος ERGO My People λειτουργούν συμπληρωματικά με τις βασικές παροχές, καλύπτοντας ανάγκες πρόληψης και φροντίδας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της Ελλάδος.

Η ERGO Ασφαλιστική είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.  Με μία πλήρη γκάμα προϊόντων και στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, πρωτοποριακά επενδυτικά προϊόντα, μια έμπειρη διοικητική ομάδα κι ένα καταρτισμένο δίκτυο διαμεσολαβητών, συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές της προκειμένου να καταστεί η πρώτη επιλογή και σε αυτούς τους τομείς ασφάλισης.     

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.