10 Νοεμβρίου 2023


Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει το Ladies Run για 11η συνεχόμενη χρονιά


flow

Η ERGO Ασφαλιστική, μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο της ασφάλισης, υποστήριξε ως χορηγός – Insurance Partner το φετινό 11ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Πιστή στην παράδοση της υποστήριξης αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, η ERGO έχει αναλάβει τον ρόλο του χορηγού από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης.

Το Ladies Run, σταθερά από το 2012 φέρνει κοντά χιλιάδες γυναίκες, καλώντας τες να συμμετάσχουν σε έναν μοναδικό αγώνα, να διασκεδάσουν και να εμπνεύσουν, προσφέροντας βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν και φέτος τον Λαιμό Βουλιαγμένης για να γιορτάσουν τα 11 χρόνια της διοργάνωσης.

Η ERGO εγγυήθηκε την ασφάλεια στις άνω των 1.000 δρομείς, προσφέροντας κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, προσέφερε στις δρομείς την τσάντα του αγώνα για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων, ενώ στους εθελοντές/εθελόντριες αντιανεμικό για την προστασία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της εταιρείας.

Ως διαχρονικός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της εταιρείας. Στο φετινό 11ο Ladies Run, η ERGO συμμετείχε με 55 Ladies οι οποίες έζησαν μαζί μια μοναδική δρομική εμπειρία και μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ουσιαστικής προσφοράς στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις της η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, σημείωσε πως «όλοι εμείς στην ERGO αντιλαμβανόμαστε τον αγώνα Ladies Run ως μια ευκαιρία να υποστηρίξουμε τις γυναίκες και να ενθαρρύνουμε το συμμετοχικό πνεύμα. Πιστεύουμε ότι η υγιεινή ζωή και η φυσική δραστηριότητα αποτελούν θεμέλια για την ευημερία. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα που ενώνει γυναίκες από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ημέρα υγείας, ευεξίας και αλληλεγγύης. Με υπερηφάνεια παρακολουθούμε την εξέλιξη του Ladies Run και ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση του, ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο του αθλητισμού και της προσφοράς για τις γυναίκες».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.