14 Δεκεμβρίου 2022


ERGO Ασφαλιστική: Ταξίδι στη Λισαβόνα για το Δίκτυο πωλήσεων Bancassurance


flow

Στην πανέμορφη Λισαβόνα πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης του Δικτύου πωλήσεων Bancassurance της ERGO Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή 150 συνεργατών και υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρείας και της Τράπεζας Πειραιώς.

Την επίλεκτη ομάδα του Δικτύου, συνόδευσαν από την ERGO, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Αντιμησάρης, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών συνοδευόμενοι και από άλλα Διευθυντικά στελέχη και από την Τράπεζα Πειραιώς ο κ. Βασίλης Κουτεντάκης, Chief Retail Banking, ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Σύμβουλος Διοίκησης, και ο κ. Γιάννης Παναγιωτάκης, Head of Bancassurance Business, Senior Director.

Οι συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Λισαβόνα, γνώρισαν τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, ενώ είχαν τον χρόνο να περιηγηθούν στις γραφικές συνοικίες της πόλης Baixa, Chiado και Alfama.

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε με μια ημερήσια εκδρομή στη Σίντρα, μια πόλη που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Palácio Nacional de Sintra αλλά και να θαυμάσουν τα εξαιρετικά κτίρια που είναι χτισμένα με τη ρομαντική αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα.

Στο πλαίσιο του Gala Dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο Casa Do Alentejo, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τα επιτυχή αποτελέσματα του Δικτύου Πωλήσεων Bancassurance, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Αντιμησάρης, Κουτεντάκης και Τσαούσης. Παράλληλα στο δείπνο παρουσιάσθηκε η νέα επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Bancassurance της ERGO, κα Μαριλένα Φραγκή.

Ο κ. Αντιμησάρης, αφού συνεχάρη όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού Πωλήσεων και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους, ανέφερε ότι «Η συμμαχία μας με την Τράπεζα Πειραιώς είναι πολύχρονη και στρατηγικής σημασίας για την ERGO καθώς δημιουργεί μία ιδιαίτερη και πολυδιάστατη δυναμική, που δίνει  πρόσθετη αξία στην ίδια την Τράπεζα Πειραιώς, στην εταιρεία μας, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες μας. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία και επενδύουμε με συνέπεια όλα τα χρόνια προκειμένου να σας παρέχουμε τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία και τις λύσεις για την ενίσχυση των εργασιών σας. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας για να σας στηρίζουμε στο καθημερινό έργο σας για την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της Τράπεζας.»

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.