17 Νοεμβρίου 2022


Η ERGO Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας – Δίνουμε Ζωή σε ό,τι μας δίνει Ζωή


flow

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 39ος Μαραθώνιος της Αθήνας,  σε μια ηλιόλουστη μέρα, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τους χιλιάδες δρομείς τόσο του Αυθεντικού Μαραθωνίου όσο και των παράλληλων αγώνων δρόμου. Η ERGO Ασφαλιστική, διαχρονικός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος από το 2011, υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 45.000 δρομείς, οι οποίοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με  θετική ενέργεια.

Για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της ERGO Ασφαλιστικής ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, ασφαλίζοντας όλους τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον κίνδυνο του ατυχήματος, ενώ κατά μήκος της διαδρομής τους υποστήριξε με τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της. Συγκεκριμένα, στην αρχή της διαδρομής επί της οδού Πανεπιστημίου, οι ήχοι από το δυνατό dj set μαζί και με τα εμψυχωτικά μηνύματα της ομάδας έδιναν τον απαραίτητο ρυθμό, ενώ επί της Λ. Βασ. Σοφίας ομάδα τυμπανιστών έδινε στους δρομείς περαιτέρω ώθηση για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, μέχρι τον τερματισμό.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ERGO Running Team, που έδωσε δυναμικό «παρών» με πάνω από 380 μέλη καθώς και τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κ. Νίκου Αντιμησάρη.

Παράλληλα, φέτος η ERGO Ασφαλιστική «αγκαλιάζοντας» τους στόχους βιωσιμότητας του ΟΗΕ για την προστασία του περιβάλλοντος και τον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες στο περίπτερό της να δουν τη συμμετοχή τους να γίνεται Έργο, καθώς για κάθε συμμετοχή είτε ως δρομέας δηλώνοντας τα χιλιόμετρα που έτρεξαν, είτε απαντώντας σε ένα digital quiz, η εταιρεία θα φυτέψει ένα δέντρο κάνοντας πράξη το motto «Δίνουμε Ζωή σε ό,τι μας δίνει Ζωή».

Ο Μαραθώνιος συνεχίστηκε και μετά τον τερματισμό. Η ERGO λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές ανάγκες της ομάδας της, διοργάνωσε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ειδικό γεύμα, όπου ένα food truck με υγιεινά εδέσματα περίμενε τους δρομείς μετά τη finish-line, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των δρομέων της για την αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών που έχασαν.

Η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και τα μέλη της ομάδας, δήλωσε ότι «η ERGO Ασφαλιστική είναι ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας πάνω από 30 χρόνια και αποτελεί μακροχρόνιο αρωγό του ελληνικού αθλητισμού. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας, μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή μας ως ERGO, να υποστηρίζουμε ως Μεγάλος Χορηγός τη σημαντική αυτή γιορτή της χώρας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ημιμαραθώνιο του 2023».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.