30 Δεκεμβρίου 2022


Σε Φλωρεντία και Τοσκάνη τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO Ασφαλιστικής


flow

Στη Φλωρεντία και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρείας.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά την υπέρτατη καλλιτεχνική εμπειρία στην πιο όμορφη πόλη ολόκληρης της Ιταλίας, να επισκεφθούν τα επιβλητικά μνημεία και αξιοθέατα στη Φλωρεντία και τη Σιένα, να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τα Διοικητικά Στελέχη της ERGO σε χαλαρό κλίμα, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο προορισμό.
Τους επιτυχόντες Συνεργάτες στο ταξίδι επιβράβευσης, συνόδευσαν από την ERGO, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ο κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Μεσιτών & Εταιρικών Πελατών και αρκετά ακόμα στελέχη.
Οι Συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Σιένα και περιηγήθηκαν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι Chigi Saraceni, την πιάτσα ντελ κάμπο και τον Άγιο Δομένικο, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Σαν Τζιμινιάνο, τη μεσαιωνική πόλη με αυθεντικά οχυρά – πύργους και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομάς της UNESCO.
Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε στη Φλωρεντία, μια από τις πιο πλούσιες σε πολιτισμό και ιστορία πόλεις του κόσμου, γεμάτη από καταπληκτική αρχιτεκτονική και σημαντικά αξιοθέατα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την Εκκλησία του Τϊμιου Σταυρού, την Πόντε Βέκκιο, την Παναγία των Λουλουδιών και την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα.
Στο πλαίσιο του Gala Dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο εστιατόριο La Loggia στη διάσημη Piazzale Michelangelo, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τα επιτυχή αποτελέσματα του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών. Ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκ μέρους του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νίκου Αντιμησάρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να τους συνοδεύσει στο ταξίδι. Συγκεκριμένα, αφού τους μετέφερε τα συγχαρητήριά του προς όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού Πωλήσεων και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους, ανέφερε ότι «Η ERGO συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και να επενδύει στο μέλλον μαζί σας, τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Άλλωστε, είναι στην κουλτούρα της εταιρείας μας η δημιουργία μακροχρόνιων και εδραιωμένων σχέσεων συνεργασίας με τους διαμεσολαβητές σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Το έργο σας είναι καθοριστικό για τη διαρκή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας. Οι βασικές αξίες της ERGO – η εγγύτητα και το ανθρώπινο πρόσωπο προς τους συνεργάτες μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που μας διέκριναν μέχρι σήμερα – θα συνεχίσουν να είναι κύριο συστατικό της κουλτούρας μας και της στρατηγικής μας στο μέλλον. Ελπίζω αυτό το ταξίδι και η διαμονή σας στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη να αποτελέσει ακόμα μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και ακόμα περισσότεροι στο ταξίδι επιβράβευσης με προορισμό την πανέμορφη Στοκχόλμη».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.