27 Ιουλίου 2023


Σταθερά δίπλα στους Διαμεσολαβητές η ERGO Ασφαλιστική – Δημιουργεί νέο τμήμα εκπαίδευσης για την ενδυνάμωσή τους


flow

Η ERGO Ασφαλιστική υλοποιεί  στην πράξη τη διαχρονική στρατηγική της δέσμευση για την ενδυνάμωση  και την υποστήριξη των  δικτύων διαμεσολάβησης, προχωρώντας στη δημιουργία νέου Τμήματος Εκπαίδευσης.

Με το νέο αυτό τμήμα η ERGO επιδιώκει να προωθήσει την αριστεία και την επαγγελματική ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Το νέο τμήμα θα παρέχει εκπαίδευση που θα ανταποκρίνεται στις εξελίξεις της αγοράς και στις σύγχρονες ανάγκες των διαμεσολαβητών, βοηθώντας τους να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συναλλασσόμενους μαζί τους.

Επικεφαλής  του νέου Τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λογοθέτης, ως Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, ενώ η κα Ιωάννα Κουρτελάκη, θα ασκεί τα καθήκοντα της Υπεύθυνης Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών.

Ο κος Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων δήλωσε σχετικά: “η δημιουργία του νέου τμήματος και η αναγνώριση της αξίας της συνεχούς εκπαίδευσης των διαμεσολαβητών, αποτελεί ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη του σημαντικού ρόλου που έχει ο διαμεσολαβητής στην αναπτυξιακή πορεία της ERGO. Ο Γιώργος είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με 31 συνεχή χρόνια παρουσίας στον τομέα των πωλήσεων στους κόλπους της εταιρείας μας και είμαι βέβαιος, ότι θα συνδράμει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης όλων των δικτύων της εταιρείας μας.”

Βασικοί στόχοι του νέου τμήματος είναι η αναδιοργάνωση και ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού προγράμματος, η εφαρμογή στοχευμένης και ουσιαστικής εκπαίδευσης σε ομοιογενείς ομάδες που θα δημιουργηθούν με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των συνεργατών της ERGO, η παροχή ολιστικής εκπαίδευσης που αφορά στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας, τα διαθέσιμα προϊόντα Ζωής και Υγείας, Γενικών ασφαλίσεων και η βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των διαμεσολαβητών, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Οι διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με την ERGO θα επωφεληθούν σημαντικά από τα προγράμματα εκπαίδευσης καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις ασφαλίσεων που θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο κ. Λογοθέτης συμπλήρωσε ότι “η δημιουργία του νέου Τμήματος Εκπαίδευσης,  αντανακλά τη δέσμευση της ERGO να επενδύσει στην ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές τους με βιωματικό και ζωντανό τρόπο, να εμπλουτίσουμε τις απαραίτητες γνώσεις τους που θα τους επιτρέπουν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και επιτυχημένοι στην αγορά, να εμπνεύσουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση εδραιώνοντας ταυτόχρονα  το όραμα και τις αξίες μας”.

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.