03 Νοεμβρίου 2023


Μια νέα εμπειρία ασφάλισης στα ERGO Stores


flow

Η ERGO Ασφαλιστική, επενδύοντας στη στρατηγική της με βασικό στόχο να γίνει η πρώτη, καλύτερη και πληρέστερη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, παρουσιάζει τα ERGO Stores που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία ασφάλισης.

Τα ERGO Stores ανήκουν στο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών, είναι νέα, σύγχρονα, μοντέρνα καταστήματα, ισόγεια και εύκολα προσβάσιμα, εφοδιασμένα με τις ψηφιακές λύσεις της ERGO, σε κεντρικά σημεία της Αττικής.

Τα καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (από Δευτέρα έως Σάββατο), προσαρμοσμένο σε εκείνο των εμπορικών καταστημάτων, και ο εκάστοτε πελάτης μπορεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, να βρει λύσεις σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών του αναγκών.

Τα ERGO Stores στελεχώνονται από νέους και νέες επαγγελματίες  που έχουν αποκτήσει την πιο σύγχρονη γνώση για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους δύο ERGO Stores, το πρώτο στην Νέα Σμύρνη, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 43 με υπεύθυνο τον κ. Γιάννη Φρίμα, Senior Insurance Agent και το δεύτερο στην Αγία Παρασκευή, στην Αγίου Ιωάννου 33 με υπεύθυνη την κα. Λυδία Μαντέλλου, επίσης Senior Insurance Agent.

Στα εγκαίνια των καταστημάτων, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τους παρευρισκόμενους. Στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη στρατηγική ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου και στη δημιουργία των ERGO Stores. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «η ERGO ενισχύει το υφιστάμενο δίκτυο με νέους συνεργάτες, στοχεύοντας στη γεωγραφική ανάπτυξη και παρουσία σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες της Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, στελέχη της εταιρείας, εκπροσώπους των τοπικών αρχών, των ΜΜΕ και πλήθος συνεργατών και δημοτών. Στη συνέχεια, συνεχάρη όλους όσoi εργάστηκαν για την υλοποίηση και στελέχωση των νέων καταστημάτων, ευχόμενος καλή επιτυχία στους δύο νέους Υπεύθυνους των ERGO Stores. Τέλος, επεσήμανε ότι «η ERGO εκσυγχρονίζει και βελτιώνει τις υποδομές των γραφείων πωλήσεων, ώστε κάθε διαμεσολαβητής να λειτουργεί σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, που αποτυπώνει το δυναμισμό και την κουλτούρα της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης, δήλωσε ότι το Εταιρικό Δίκτυο της εταιρείας επεκτείνεται και ενισχύεται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μεγάλο πλάνο μετασχηματισμού της ERGO, με έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση και ενέργεια στο Customer Relations Management και ότι το καινούριο μοντέλο καταστημάτων έχει πολλά ψηφιακά στοιχεία».

Ο κ. Αντιμησάρης υπογράμμισε ότι «η ERGO δημιουργεί σύγχρονα καταστήματα για τους πελάτες της, προκειμένου να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ό,τι αφορά την ασφάλισή τους. Τα δύο καταστήματα που εγκαινιάστηκαν σήμερα είναι τα πρώτα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες, σε κάθε νοικοκυριό και σε κάθε επιχείρηση».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο https://www.ergo.com/

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο https://www.ergohellas.gr/

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.