21 Σεπτεμβρίου 2023


ERGO Ασφαλιστική: Τριήμερο στη μαγευτική Μονεμβασιά για τους συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου


flow

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στη μαγευτική Μονεμβασιά πρόσφερε η ERGO Ασφαλιστική ως επιβράβευση στους συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματά τους στο Rally Πωλήσεων για την προώθηση των Unit Linked Προϊόντων, ERGO My Fund.

Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα χαλαρωτικό τριήμερο στη Μονεμβασιά, με διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Kinsterna και να απολαύσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν καταστήσει την περιοχή έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς: τη γραφική ομορφιά, τη φιλοξενία, την εξαιρετική κουζίνα αλλά και τις υπέροχες παραλίες.

Ήταν ένα ξεχωριστό ταξίδι που χάρισε στους συνεργάτες όμορφες στιγμές, αλλά και τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και όλοι, με την καλύτερη διάθεση, έδωσαν ραντεβού του χρόνου στον επόμενο προορισμό.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO Ασφαλιστικής απευθυνόμενος στους επιτυχόντες δήλωσε  «αξίζουν σε όλες και όλους πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων κατά τη διάρκεια μιας ακόμα απαιτητικής χρονιάς. Αποτελεί στρατηγική μας απόφαση η περαιτέρω δυναμική επέκταση στον κλάδο Ζωής & Υγείας, προσφέροντας πλήρη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Εμείς στην ERGO, είμαστε δίπλα σας και υποστηρίζουμε ουσιαστικά την ανάπτυξή σας μέσω του Νέου  Κανονισμού Πωλήσεων, αλλά και των στοχευμένων ράλι πωλήσεων που σχεδιάζουμε.  Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση του ρόλου σας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική σας συμβολή στην επίτευξη των παραγωγικών στόχων της εταιρείας».

Από την πλευρά του ο κ.  Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών πρόσθεσε πως «οι συνεργάτες της ERGO αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Αποστολή μας είναι να τους παρέχουμε το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Ενισχύουμε το υφιστάμενο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών με νέους συνεργάτες, στοχεύοντας στην γεωγραφική ανάπτυξη και παρουσία σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες της Ελλάδας, κάτι που αποτυπώνεται και στην αύξηση της νέας παραγωγής στον κλάδο Ζωής & Υγείας κατά 76% το α΄ εξάμηνο του 2023 σε σχέση με το 2022. Συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας με συνέπεια σε ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία μας, τους ίδιους τους ανθρώπους μας».

ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2022 η ERGO κατέγραψε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο https://www.ergo.com/

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού  παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί  της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.