Σε συνέχεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργο, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

flow

ΣΕΓΑΣ

Ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, υποστηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που διοργανώνει, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ασφάλιση από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Είμαστε ο Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας και προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες, αλλά και θεατές από την Ελλάδα και τον κόσμο. Παράλληλα, στηρίζουμε την διοργάνωση του Run Greece σε 7 πόλεις της Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε δημιουργήσει τη δική μας ERGO Running Team που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και ασφαλισμένους μας και συμμετέχουν σε κάθε αγώνα που υποστηρίζουμε.

Η ERGO γίνεται πρέσβειρα του αθλητικού ιδεώδους και οι άνθρωποί μας αρωγοί του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα.