Σε συνέχεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργο, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ώρα για το δικό μας Έργο: να στηρίξουμε τους πληγέντες ασφαλισμένους μας

Σε συνέχεια των πυρκαγιών που μαίνονται σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μας είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργο, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε θέσει σε ετοιμότητα:

  • Κλιμάκια πραγματογνωμόνων, προκειμένου να προχωρήσουν σε αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές και σε άμεσες εκτιμήσεις των ζημιών.
  • Έκτακτο μηχανισμό χορήγησης προκαταβολών αποζημίωσης για την αντιμετώπιση των πρώτων εξόδων αποκατάστασης των ζημιών, καθώς και επιτάχυνσης των διαδικασιών για την καταβολή αποζημιώσεων.

Ειδικά για τις αναγγελίες ζημιών, οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να επικοινωνούν:

  • για τον κλάδο περιουσίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση claims@ergohellas.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή 210 370 5425 :
    • Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 8:30 έως τις 16:30 και
    • Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 15:30.
  • για τον κλάδο αυτοκινήτων, στη Φροντίδα Ατυχήματος τηλεφωνικώς όλο το 24ωρο, στο 210 650 4022 (από κινητό τηλέφωνο) και 80 111 99000 (από σταθερό τηλέφωνο).

Όλοι εμείς στην ERGO Ασφαλιστική στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βίωσαν τις δύσκολες αυτές καταστάσεις και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το Έργο μας με τις ενέργειες μας για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών μέσω των έκτακτων διαδικασιών αποζημιώσεων ώστε να παραμένουμε δίπλα στους ασφαλισμένους μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.